ادامه تحصیل در دانشگاه‎های استرالیا

کشور استرالیا

استرالیا یکی از بهترین کشورهای جهان است که ساکنین آن درمقیاس‌های بین‌المللی ازثروت، تحصیلات، سلامت و کیفیت زندگی بالایی در جهان برخورد هستند. ششمین کشور بزرگ است، جمعیت آن نسبتاً کوچک است اکثر مردم در اطراف ساحل شرقی و جنوب شرقی زندگی می‌کنند. استرالیا یک کشوری است که ملیت‌ها و فرهنگ‌های مختلف دارد. یک محیط بسیار راحت و امن برای دانشجویان مشتاق به ادامه تحصیل در دانشگاه‎های استرالیا را فراهم می‌نمایند و می‌توانند در آنجا تجربه‌های زیاد و با کیفیتی را کسب کنند.

اعتقاد بر این است که اولین ساکنان این کشور، مردم بومی، از ده‎ها هزاران سال قبل از ورود مهاجران انگلیسی در ۱۷۸۸ مهاجرت کرده‌اند. اکنون آن‌ها کمتر از ۳ درصد از ۲۳ میلیون نفر استرالیا را تشکیل می‌دهند. در ۲۰ سال گذشته روابط قوی با آسیا را توسعه داده است. از آنجاییکه استرالیا یک جمعیت سالم دارد، فشار بر زیرساخت‌ها و نگرانی‌های زیست‌محیطی مانند تغییرات آب و هوایی، بعضی از چالش‌های بلندمدت برای کشور است.

 شرایط ادامه تحصیل در دانشگاه‎های استرالیا

درکشور استرالیا هرساله حدود ۳۰۰۰ دانشجو در مقاطع مختلف در دانشگاه‌ها مشغول به تحصیل هستند.کیفیت تدریس و محتوای مطالب آموزشی تمام دانشگاه‌ها، مؤسسات و مدارس استرالیا تحت نظارت مستمر و دائم دولت قرار دارد .داوطلبان ادامه تحصیل در دانشگاه‎های استرالیا و همچنین والدین آن‌ها از بهترین خدمات و حمایت‌های مالی بهره‌مند شوند.

دانشگاه‌های معتبر استرالیا جز ۲۰۰ دانشگاه برتر دنیا است.

سال تحصیلی از اواخر فوریه شروع و تا آخر نوامبر ادامه می‌یابد.

زبان رسمی این کشور انگلیسی است که با گویش استرالیایی همراه است. همچنین تحصیل در این کشور به زبان انگلیسی است.

بعد از آمریکا و انگلیس بهترین مقصد برای دانشجویان مشغول به تحصیل است.

استرالیا کشوری با طبیعت زیبا و مهاجرپذیر است به همین دلیل یکی از عوامل جذب دانشجویان نیز است.

همچنین دانشجویانی که از دانشگاه‌های استرالیا فارغ‌التحصیل شوند بسیار راحت می‌توانند وارد بازار کار شوند.

استرالیا به کسانی که با ویزای دانشجویی واردشده‌اند اجازه کار در طول تحصیل و همین‌طور کار تمام‌وقت در تعطیلات را می‌دهد.

انواع ویزای تحصیل در دانشگاه‎های استرالیا:

ویزای تحصیلی ۵۷۰ استرالیا به زبان انگلیسی : ویزایی است برای افرادی که به‌طور فشرده زبان انگلیسی می‌آموزند.

ویزای تحصیلی ۵۷۱ مدارس: ویزایی است برای دانش‌آموزانی که به‌صورت تمام‌وقت مشغول تحصیل در مدارس است.

ویزای ۵۷۲ ویزای تحصیل و آموزش حرفه‌ای: این ویزا برای افرادی است که تمایل به تحصیل و آموزش به‌صورت تمام‌وقت در رشته‌های فنی حرفه‌ای است.

ویزای تحصیلی آموزش عالی ۵۷۳ و ۵۷۴: ویزای ۵۷۳ و ۵۷۴ برای کسانی است که تمایل به تحقیق در سطح آموزش عالی در استرالیا را دارند .

ویزای سرپرستی محصل ویزای ۵۸۰: کسانی که تمایل داشته باشند از طریق تقبل سرپرستی فرد زیر ۱۸ سال در استرالیا مشغول به تحصیل شوند. در این مورد کسانی هستند که بخواهند سرپرست یک محصل بالای ۱۸ سال را قبول کند و اقامت استرالیا را بگیرد.

مدارک لازم برای ادامه تحصیل در استرالیا:

در مقطع دبیرستان: کارنامه تحصیلی سال پنجم و ششم

مقطع کارشناسی: دیپلم دبیرستان

در مقطع کارشناسی ارشد: مدرک لیسانس

در مقطع دکتری: مدرک فوق‌لیسانس

علاوه بر این مدارک برای ادامه تحصیل در دانشگاه‏‎های استرالیا مدرک زبان باید ارائه داده شود.دانشجویان باید مدرک آیلتس ۶ را داشته باشند.

تحصیل در مقطع کارشناسی:

دوره کارشناسی در استرالیا ۴ ساله به طول می‌انجامد. در مقطع کارشناسی رشته‌های علوم انسانی، علوم پایه، فنی و مهندسی به زبان انگلیسی ارائه داده می‌شود.

کسانی که مدرک تحصیلی دیپلم و پیش‌دانشگاهی خود را گرفته‌اند می‌توانند در مقطع کارشناسی دانشگاه‌های استرالیا پذیرش بگیرند، اما چنانچه افرادی که در مقطع دیپلم نمرات قابل قبولی کسب نکرده‌اند باید دوره‌ای بنام foundation را برای ورود به دوره کارشناسی را بگذرانند.

هزینه تحصیل در مقطع کارشناسی در استرالیا حدود ۳۰۰۰۰ دلار سالیانه است و هزینه زندگی دانشجویی سالانه حدود ۲۰۰۰۰ دلار است.

تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد:

تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در بازه زمانی ۱ تا ۳ سال به دانشجویان ارائه داده می‌شود. مدرک آیلتس (۵/۶ -۷) را داشته باشد.

هزینه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در استرالیا ۳۷۰۰۰ دلار است.

بااینکه هزینه تحصیل در دوره فوق‌لیسانس در کشور استرالیا بالاست ولی هزینه زندگی در این کشور مناسب است به همین علت دانشجویان این کشور را برای دوره فوق‌لیسانس انتخاب کنند.

تحصیل در مقطع دکترا:

تحصیل در مقطع دکترا نسبت به سایر مقاطع کم‌هزینه‌تر است.

پذیرش در مقطع دکترا ملزم به همراه داشتن مدارک از قبیل آیلتس ۷، ریزنمرات و ترجمه کامل مدارک کارشناسی و کارشناسی ارشد است.

بازه زمانی تحصیل در مقطع دکترا ۴ ساله است و در آخر ترم باید پایان‌نامه ارائه داده شود.

هزینه آن تقریباً ۳۰۰۰۰ دلار است.

بیشترین مقدار بورسیه در این مقطع ارائه داده می‌شود.

لازم به ذکر است دانشجویانی که متأهل هستند و یا فرزند دارند می‌توانند خانواده خود را با ویزای همراه ببرد.

کار هم‌زمان با تحصیل:

دانشجویان در مقطع کارشناسی حق کار ۱۰ ساعت در هفته رادارند.

دانشجویان در مقطع کارشناسی ارشد حق کار ۲۰ ساعت در هفته رادارند.

دانشجویان در مقطع دکترا حق کار ۳۰ ساعت در هفته رادارند.

شرایط بورسیه شدن برای داوطلبان ادامه تحصیل در دانشگاه‎های استرالیا متفاوت است و بیشتر بر اساس معدل بالا و مقالات بین‌المللی و ثبت اختراع است.

دیدگاه خود را ثبت کنید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد.موارد ضروری مشخص شده اند. *

ارسال درخواست:

برای مشاوره یا سفارش از فرم زیر استفاده کنید

همچنین می توانید برای ثبت سفارش عدد 1 را به شماره 09020089128 پیامک کنید