ویزای استرالیا

انواع ویزای استرالیا :

توریستی و تحصیلی و همراه

ویزای استرالیا (دانشجویی)  تا حداکثر ۵ سال صادر می‌شود.

اما تحت شرایط خاص که در زیر توضیح داده شده ممکن است از ۵ سال نیز بیشتر باشد:

دانشجو در حال تحصیل در رشته پزشکی و یا معماری باشد که معمولا اتمام این رشته‌ها ۶ سال بطول می‌انجامد.

یک پیشرفت منطقی در دوره تحصیلی وجود دارد. برای مثال یک درس پیش نیاز درس دیگری است.

 

مدت زمان صدور ویزای استرالیا (تحصیلی)

تصمیم نهایی بیشتر پرونده‌های ویزای استرالیا (تحصیلی)  بین ۲۵ تا  ۴۵  روز کاری مشخص می‌شود. در صورتیکه تصمیم نهایی ویزا بیشتر از این زمان بطول انجامد می‌تواند بدلیل یکی از موارد زیر باشد:

  • وجود نقص در پرونده و یا مدارک
  • اینکه آیا آفیسر پرونده مدارک بیشتری از دانشجو در خواست کند یا خیر
  • اینکه آیا آفیسر پرونده از متقاضی درخواست انجام انگشت نگاری و یا آزمایشات پزشکی بکند یا خیر

 

ویزای استرالیا (تحصیلی) برای دانشجویان زیر ۱۸ سال

در صورتیکه متقاضی دانشجوی زیر ۱۸ سال باشد باید تمام هزینه های کل دوره تحصیل و یا تا زمانیکه ۱۸ ساله می شود را از قبل مشخص و تامین کرده باشد. برای اینکار دانشجو می‌بایست ثابت کند که توسط والدین خود و یا گاردین (همراه) همراهی شده و یا مرکز آموزشی دانشجو را از نظر مالی و مسکونی حمایت کامل می‌کند. در این حالت مرکز آموزشی اسپانسر شده باید یک تعهد نامه مالی برای دانشجو صادر کند. در صورتیکه دانشجو قبل از شروع ترم ۱۸ ساله می شود اما در این زمان در استرالیا حضور دارد نیز می بایست این نامه را تهیه کند.

 

بررسی هدف واقعی متقاضی برای اخذ ویزای همراه (GTE) استرالیا

متقاضی واقعی ویزای موقت به این معناست که هدف دانشجو از تحصیل در استرالیا خود مقوله تحصیل باشد و نه پلی برای رسیدن به ویزای اقامت استرالیا. این موضوع برای تمامی متقاضیان ویزای دانشجویی صادق است و تمامی آفیسرهایی که ویزای هر دانشجو را نیز ارزیابی می کنند GTE هر دانشجو را نیز ارزیابی می کنند تا مشخص شود که هدف اصلی متقاضی تحصیل در  استرالیا می باشد و یا اقامت در این کشور. متقاضی می بایست آفیسر را متقاعد نماید که هدف اصلی تحصیل در استرالیا اقامت موقت و تحصیل می باشد.

برای این منظور موارد زیر مورد بررسی قرار می گیرد:

  • شرایط متقاضی
  • سابقه مهاجرت
  • در صورتیکه متقاضی زیر ۱۸ سال باشد هدف اصلی والدین و یا گاردین وی نیز مورد بررسی قرار می گیرد.
  • سایر موارد مرتبط

در واقع این طرح برای شناسایی متقاضیانی است که بدون توجه به کیفیت تحصیل خود تنها به قصد گرفتن اقامت پس ازتحصیل در استرالیا اقدام به تحصیل می نمایند.

طرح GTE شامل کسانی که قصد دارند در آینده مهارت های کاری خود را که مورد نیاز بازار کار استرالیا نیز می باشد را توسعه دهند و برای اقامت استرالیا اقدام نمایند را شامل نمی شود.

 

ویزای توریستی استرالیا ونیوزیلند

۲ کشور استرالیا و نیوزیلند از جهات زیادی شبیه به هم هستند بدین منظور ما توضیحات این ۲ کشور در غالب ۱ کشور به شما اطلاع خواهیم داد.اگر قصد سفر به استرالیا ونیوزیلند به عنوان توریست را دارید. همچنین اگر پدرو مادر یا فرزندان شما در استرالیا هستند و می‌خواهید به ملاقات آنها بروید این شاخه بهترین انتخاب برای شما می باشد. ویزای توریستی استرالیا را می توانید از ایران و به صورت آنلاین دریافت کنید.

با دریافت ویزای توریستی فامیلی استرالیا شما اجازه کار ندارید و فقط تا ۳ ماه می توانید تحصیل کنید.

معمولا پلیس چک و آزمایشات پزشکی مورد‌نیاز است که تا یک سال اعتبار دارند.

مدت اعتبار این ویزا بین ۳، ۶ و ۱۲ ماه است.

 

ویزای توریستی فامیلی استرالیا:

اگر خواهر و برادر یا اقوام یا دوستان شما در استرالیا هستند و شما قصد دیدار آنها را با دعوت نامه دارید معمولا این مسیر برای دریافت ویزای توریستی استرالیا از همه بهتر می‌باشد. در این روش معمولا شخصی که در استرالیا است و دعوت نامه ارسال می‌کند بین ۵۰۰۰ تا ۱۵۰۰۰ دلار استرالیا به عنوان امانت نزد دولت استرالیا می‌گذارد و بعد از اینکه شما به استرالیا رفتید و بازگشتید مبلغ خود را پس می‌گیرد.

برای دریافت ویزای توریستی فامیلی استرالیا می‌توانید از ایران و به صورت آنلاین اقدام کنید.

با دریافت ویزای توریستی فامیلی استرالیا شما اجازه کار ندارید و فقط تا ۳ ماه می توانید تحصیل کنید.

معمولا پلیس چک و آزمایشات پزشکی مورد نیاز است که تا یک سال اعتبار دارند.

مدت اعتبار این ویزا بین ۳، ۶ و ۱۲ ماه است.

زمان رسیدگی ویزای توریستی استرالیا:

مدت زمان رسیدگی به پرونده ی ویزای توریستی ۱ ماه است. اما تجربه نشان داده است که استفاده از سیستم آنلاین این زمان را به مقدار قابل توجهی کاهش می‌دهد.

دیدگاه خود را ثبت کنید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد.موارد ضروری مشخص شده اند. *

ارسال درخواست:

برای مشاوره یا سفارش از فرم زیر استفاده کنید

همچنین می توانید برای ثبت سفارش عدد 1 را به شماره 09020089128 پیامک کنید