ویزای کانادا

با توجه به شرایط موجود بهترین کشوری که مقصد بسیار جالبی برای ایرانیان چه بعنوان توریستی چه تحصیلی کشور کانادا می باشد که در چند سال اخیر به دلیل کیفیت برتر آموزشی و تحصیلی و اخذ اقامت دائم پس از تحصیل نظر متقاضیان بسیاری را به خود جلب کرده است.موسسه شریف‌گو با سابقه درخشان مفختر است که با هدف تکریم به ارباب رجوع و بهره گیری از کارشناسان زبده و بومی در مراحل اخذ ویزا و پذیرش تحصیلی از صفر تا صد ویزای کانادا همراه شما باشد.

مدت زمان دریافت ویزای کانادا (دانشجویی)

از زمان نهایی کردن اطلاعات متقاضی درخواست ویزای تحصیلی کانادا و انجام انگشت‌نگاری، برای ایرانیان حداکثر ظرف مدت ۶ ماه جواب ویزا از سوی کیس آفیسر صادر خواهد شد.

ریجکت ویزای کانادا (تحصیلی)

اگربا درخواست ویزای تحصیل در کانادای شما موافقت نشود نامه ای صادر خواهد شد که درآن دلیل یا دلایل ریجکت شدن ویزای کانادا را اعلام خواهند کرد.

معمولا دلایل ریجکت شدن ویزای تحصیلی کانادا به شرح زیر است:

  • منبع مالی کافی وجود نداشته
  • هدف از تحصیل برای آفیسر قانع کننده نبوده و دلایل کافی برای بازگشت با کشور مورد نظر وجود نداشته
  • دوره تحصیلی مورد نظر
  • اشکال در بستن فایل ویزا و فرم های ویزای تحصیلی
  • برنامه تحصیلی نامناسب

اگر در اخذ ویزای تحصیلی کانادا موفق نشده‌اید،با مشاورین رسمی شریف‌گو تماس بگیرید تا شما را راهنمائی کنند.

 

ویزای همراه

ویزایی که از سوی دولت کانادا جهت همراهی فرزند یا همسر برای اعضا خانواده صادر می شود، نیازمند شرایط خود می‌باشد.

جهت بهره گیری از مزایای این روش با کارشناسان ما تماس بگیرید.

ویزای توریستی

از دیگر انواع ویزایی که دولت کانادا برای شهروندان خارجی صادر می‌کنند ویزای توریستی می‌باشد

که به آن Temporary Resident Visa یا به اختصار به آن (TRV) نیز گفته می‌شود.

کارشناسان ما چه با داشتن دعوتنامه برای دیدار با اقوام ،آشنایان و دوستان و چه بی‌دعوتنامه بمنظور توریستی این کار را برای شما انجام می‌دهند.

381 دیدگاه برای “ویزای کانادا

  1. سلام خسته نباشین ببخشید من امسال کنکور دادم و به نتیجه دلخواهم نرسیدم میخواستم بپرسم هزینه تحصیل پرستاری یا دندان چقدر میشه وهزینه اقامت درکانادا حدودا چقدر میشه؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنین.

    1. سلام
      هزینه تحصیل در کانادا بین دوازده تا بیست هزار دلار و هزینه زندگی در کانادا حدودا پانزدا هزار دلار است.

  2. سلام من ٢٥ سال سن دارم ،ليسانس معماري داخلي از دانشگاه آزاد را دارم .همسرم هم ليسانس عمران از دانشگاه آزاد و مدرك درجه ٢ زيبايي اندام از فدراسيون را دارند.خواهر همسرم در كانادا اقامت دارند.ما با چه روشي ميتونيم به كانادا بريم؟
    حدود ١/٥ ميليارد هم سرمايه داريم.ممنون

    1. سلام
      شما میتوانید از طریق ویزای دعوت به کار از طریق بستگان خود اقدام نمایید اما بهترین راه برای شما اقدام از طریق ویزای تحصیلی است.حداقل سرمایه برای ویزای سرمایه گذاری در کانادا دویست و پنجاه هزار دلار می باشد.

  3. سلام من ٣٣ سال دارم و مدرك دانشگاهي ندارم.سابقه تدريس موسيقي دارم .پايان خدمت دارم.در حال خواندن زبان هستم.آيا ميتونم ويزاي كانادا بگيرم يا خير؟

  4. خسته نباشید میخواستم بدونم کلا چه جور رشته هایی در کانادا راحت تر پذیرش تحصیلی میشن هم از نظر دانشگاه هم از نظر کار؟؟ در حوزه تجربی
    و اینکه پیدا کردن کار در کانادا برایه یک مجاهر سخته؟؟

    1. رشته مورد نظر شما باید در لیست مشاغل کانادا وجود داشته باشد.اگر شما در کانادا تحصیل نمایید دغدغه ای برای پیدا کردن کار نخواهید داشت.

  5. سلام
    من کارشناسی گرافیک از دانشگاه دولتی دارم و برای ادامه تحصیل در مقطع ارشد قصد دارم که اقدام بکنم اما شرایط مالی بالایی ندارم
    میتونم که بورسیه بگیرم ..؟؟؟
    البته برای زبان و مدارک مربوط به پذیرش مشکل زیادی ندارم

    1. سلام
      در مورد مساله بورسیه و فاند دانشگاه تصمیم گیرنده است اما اگر رزومه قوی داشته باشید میتوانید اقدام کنید.

  6. با عرض سلام‌و‌خسته نباشید
    دانشجو خلبانی هستم و میخوام برای ادامه تحصیل به کانادا یا اروپا بروم
    از چند نفر پرسیدم گفتن برای رشته هوانوردی تو کانادا هیچ شانسی‌نداری
    لطفا راهنمایی کنین

    1. سلام، رشته ی شما در کانادا فقط در دانشگاه تورنتو ارائه میشود. شما میتوانید همزمان برای این دانشگاه و دانشگاههای دیگر در رشته های مرتبط مانند هوافضا اپلای کنید.

دیدگاه خود را ثبت کنید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد.موارد ضروری مشخص شده اند. *

ارسال درخواست:

برای مشاوره یا سفارش از فرم زیر استفاده کنید

همچنین می توانید برای ثبت سفارش عدد 1 را به شماره 09020089128 پیامک کنید