انواع ویزاهای رایج کاری حمایتی و یا منتخب استرالیا

ویزای نیروی کار متخصص استرالیا(ویزا ۴۵۷)

از انواع ویزاهای رایج کاری حمایتی و یا منتخب استرالیا ،ویزای نیروی کار متخصص استرالیا(ویزا ۴۵۷) را می توان نام برد .ویزای موقت نیروی کار متخصص به کارفرمایان استرالیایی و یا خارجی این اجازه را می‌دهد که به مدت ۴ سال اسپانسر نیروی کار متخصص مهاجر شده تا این افراد وارد بازار کار این کشور شوند. دارندگان این ویزا می‌توانند همراه با خانواده به استرالیا وارد شوند. اعضای خانواده متقاضیان دریافت ویزا نیز به‌محض ورود، درزمان اقامت اجازه ادامه تحصیل و یا کار دارند.

افرادی که (ویزا ۴۵۷)دریافت کرده‌اند در تعداد ورود و خروجشان هیچ محدودیتی وجود ندارد.

داوطلب دریافت ویزای موقت کار استرالیا (نیروی کار متخصص ویزا ۴۵۷ ) باید:

  • توسط یک کارفرمای واجد شرایط برای کار در مشاغل موردنیاز در لیستcsol) consolidated skilled occupation list of Australia)موردحمایت شغلی قرار گیرد.
  • دارای تخصص، تجربه و مهارت منطبق با نیازمندی‌های مشاغل اعلام‌شده باشد.
  • مهارت زبان انگلیسی حرفه‌ای: دارای مدرک زبان انگلیسی بین‌المللی (IELTS)
  • دارای گواهینامه مرتبط با موقعیت شغلی درخواستی
  • سلامت جسمانی و مدارک مبنی بر سلامت جسمانی متقاضی (همچنین بیمه سلامت و درمان داشته باشد)
  • گواهی سوءپیشینه

مدت اعتبار ویزا ۴۵۷ استرالیا:

متقاضیان می‌توانند برای اقامت در استرالیا از ۱ تا ۴ سال این ویزا را درخواست دهند.

اعضای خانواده و وابستگان :

دارندگان ویزای ۴۷۵ می‌توانند اعضای خانواده را همراه داشته باشند ، که شامل :

  • همسر قانونی، نامزد (ثبت‌نشده)
  • فرزندان در هر سنی
  • خویشاوند نزدیک فرد متقاضی و همسر

افراد نامبرده قبل از مهاجرت لازم است که مدارک شناسایی لازم را محیا کنند.

–   فرزندان زیر ۱۸ سال نیاز به ارائه گواهی تولد دارند تا در مسیر پروسه دریافت ویزا قرار گیرند و برای فرزندان بالای ۱۸ سال باید گواهی وابستگی و عدم استقلال آن‌ها ازنظر خوراک و مسکن ارائه شود.

–  سایر افراد وابسته و خویشاوندان هم در صورت همراهی در این مهاجرت نیاز به ارائه گواهی مبنی بر وابستگی کامل و عدم استقلال مالی (خوراک و مسکن) به فرد متقاضی دارند.

امتیازات ویزا

  • کار در استرالیا به مدت ۴ سال
  • خانواده متقاضی اجازه کار یا تحصیل در استرالیا را خواهند داشت.
  • سفر به داخل و خارج از استرالیا در هرزمانی که متقاضی نیاز داشته باشد.

هزینه ویزای ۴۵۷

هزینه پایه برای متقاضی اصلی ویزای موقت ۴۵۷: ۱۰۵۳ دلار

متقاضی ۱۸سال و بالاتر : ۱۰۳۵ دلار

متقاضی ۱۸ و کمتر : ۲۶۰ دلار

ویزای منتخب کارفرما (ویزای ۱۸۶)

ویزای منتخب کارفرما (ویزای ۱۸۶)از دیگر انواع ویزاهای رایج کاری حمایتی و یا منتخب استرالیا می باشد و شامل کارفرمایانی در استرالیا است که می‌خواهد نیروهای کاری با تخصص بالا را از خارج از کشور برای  موقعیت‌های شغلی خالی که به مدت‌زمان طولانی و دائم در کشور استرالیا استخدام کنند .

الزامات شغل پیشنهاد شده :

  1. باید در استرالیا قانونی و بازار کار فعالی داشته باشد
  2. باید پیشنهاد شغلی دائم و تمام‌وقت را ارائه دهد و نیاز واقعی به کارکنان مهارت‌های خاص را از خارج از کشور به بازار کار نشان دهد.
  3. باید قوانین محلی و مهاجرت را رعایت کنید.
  4. باید برنامه آموزشی سیستماتیک و مدیریت یافته‌ای برای کارکنان موجود و جدید داشته باشد.

شرایط متقاضی :

  1. باید تخصص فرد متقاضی در لیست مشاغل موردنیاز باشد
  2. باید نتیجه ارزیابی مشاغل توسط کارشناس مربوطه در سیستم مهاجرت مثبت باشد
  3. متقاضی باید حداقل ۳ سال تجربه کاری درزمینهٔ شغلی که درخواست داده‌شده داشته باشد
  4. درصورتی‌که نیروی متخصص در موقعیت شغلی ارشد و بسیار بالا انتخاب‌شده باشد، حقوق و دستمزد نباید کمتر از ۲۵۰۰۰۰ در سال باشد (به‌استثنای درآمد سالانه و سایر مزایا)
  5. حمایت دائم یک کارفرمای متعهد از متقاضی
  6. نشان دادن مهارت‌های لازم برای این شغل و مجوزها و گواهینامه های مربوطه توسط متقاضی
  7. باید کمتر از ۴۵ سال سن داشته باشد
  8. دارای مدرک آیلتس باشد
  9. در طول حداقل ۲ سال گذشته با  ویزای موقت مجاز در استرالیا مشغول به کار بوده است .
  10. قبل از ارائه ویزا، باید معاینات بهداشتی از نظر سلامت جسم و روانی  انجام دهد

امتیازات ویزا

  • زندگی و کار در استرالیا به‌صورت دائمی
  • ادامه تحصیل در کلیه مقاطع برای فرد متقاضی و خانواده
  • دریافت یارانه مراقبت‌های بهداشت و سلامت
  • دسترسی به برخی از پرداخت‌های اجتماعی
  • واجد شرایط بودن برای شهروندی استرالیا (با توجه به معیارهای واجد شرایط اقامت)

هزینه ویزا

  • متقاضی دریافت ویزای (۱۸۶) : ۳۵۲۰ دلار
  • متقاضی ۱۸سال و بالاتر : ۱۷۶۰ دلار
  • متقاضی ۱۸سال و کمتر  : ۸۸۰ دلار

ویزای مهاجرت منطقه‌ای (ویزای ۱۸۷)

طرح ویزای نیروی کار متخصص منطقه‌ای، یکی از انواع ویزاهای رایج کاری حمایتی و یا منتخب استرالیامحسوب می شود و مربوط به مناطق دوردست با رشد پایین جمعیتی در کشور استرالیا است. این کشور به دنبال جایگزینی نیروی کاری موقت از استرالیا و یا نیروی کار متخصص از اقصی نقاط جهان در این مناطق در موقعیت‌های شغلی خالی برای فعالیت‌های اقتصادی و بازرگانی و تجارت است.

الزامات اشتغال :

  • باید در استرالیا قانونی و فعالانه عمل کند
  • باید پیشنهاد اشتغال دائم و تمام‌وقت باشد . برای حداقل ۲ سال بعد از تاریخ اشتغال باید ادامه یابد و نیاز واقعی به نیروی کار با مهارت‌های خاص را از خارج از کشور به بازار کار نشان دهد.
  • باید از قوانین محلی و مهاجرت پیروی کند.
  • کسب‌وکار کارفرما باید در مناطقی که موردنظر اداره مهاجرت است ، تأسیس‌شده  و فعال باشد.
  • موقعیت یا شغل درخواست‌کننده ویزا باید در لیست مشاغل موردنیاز باشد
  • مدارک تحصیلی متقاضی باید منطبق و یا معادل‌سازی با مدارک تحصیلی کشور استرالیا شده باشد

شرایط متقاضی :

  1. باید تخصص فرد متقاضی در لیست مشاغل موردنیاز باشد.
  2. باید نتیجه ارزیابی شغلی توسط کارشناس مربوطه در سیستم مهاجرت استرالیا مثبت باشد.
  3. باید دارای حداقل ۳ سال تجربه کاری درزمینهٔ شغل مورد درخواست داشته باشد.
  4. درصورتی‌که نیروی متخصص در موقعیت شغلی ارشد و بسیار بالا انتخاب‌شده باشد، حقوق و دستمزد نباید کمتر از ۲۵۰۰۰۰ در سال باشد (به‌استثنای درآمد سالانه و سایر مزایا)
  5. باید یک کارفرمای متعهد به‌طور دائم حمایت و پشتیبانی از متقاضی را به عهده داشته باشد.
  6. متقاضی با ارائه مدارک و گواهینامه‌های کسب کرده باید به کارفرما اثبات کند که استحقاق این موقعیت شغلی را دارد
  7. باید زیر ۴۵ سال سن داشته باشد
  8. باید دارای مدرک زبان انگلیسی IELTS باشد.
  9. حداقل در ۲ سال گذشته با ویزای موقت مجاز در استرالیا مشغول به کار در مشاغل منتخب بوده باشد.

امتیازات ویزای۱۸۷

  • زندگی و کار در استرالیا به‌صورت دائمی
  • ادامه تحصیل در تمام مقاطع تحصیلی برای متقاضی و اعضای خانواده
  • دریافت یارانه مراقبت‌های بهداشتی و درمانی
  • دسترسی به برخی از پرداخت‌های اجتماعی
  • واجد شرایط بودن برای شهروندی استرالیا (با توجه به معیارهای واجد شرایط اقامت)

هزینه ویزای ۱۸۷

  • درخواست دهنده اصلی ویزا: ۳۵۲۰ دلار
  • متقاضی ۱۸ و بیش از ۱۷۶۰ دلار
  • متقاضی ۱۸ و کمتر از ۸۸۰ دلار

مدت‌زمان لازم برای صدور انواع ویزا

مدت‌زمان لازم برای ویزای کار استرالیا به نوع ویزا که درخواست می‌شود و به عواملی مانند مدت‌زمان لازم در بررسی و تأیید فرم‌ها و مدارک ارسالی داوطلب بستگی دارد. بااین‌حال، معمولاً بین ۶ تا ۱۲ ماه زمان لازم دارد.

دیدگاه خود را ثبت کنید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد.موارد ضروری مشخص شده اند. *

ارسال درخواست:

برای مشاوره یا سفارش از فرم زیر استفاده کنید

همچنین می توانید برای ثبت سفارش عدد 1 را به شماره 09020089128 پیامک کنید