انواع ویزاهای کاری رایج درجذب نیروی متخصص استرالیا

ویزای نیروی متخصص مستقل (ویزای ۱۸۹)

از انواع ویزاهای کاری رایج درجذب نیروی متخصص استرالیا می توان به ویزای نیروی متخصص مستقل (ویزای ۱۸۹) اشاره کرد که از محبوب‌ترین ویزای استرالیا در میان مهاجران در سراسر جهان است. این نوع از ویزا که بر اساس امتیاز کسب‌شده توسط داوطلب صادر می‌شود، برای نیروی کاری است که هیچ‌گونه حمایت شغلی توسط بخش دولتی یا ایالتی نمی‌شود.

با این نوع ویزا شخص متقاضی می‌تواند به‌طور دائم در هر نقطه از استرالیا کار وزندگی کند. و اعضای خانواده متقاضی در صورت واجد شرایط بودن می‌توانند در فرایند دریافت ویزا شرکت کنند. ازآنجایی‌که ویزای دائمی کار استرالیا (ویزای ۱۸۹)یک نوع ویزای اقامت دائمی برای متقاضی محسوب می‌شود، در نتیجه متقاضی می تواند از حقوق کامل کار برخوردار باشد.

معیار انتخاب برای این ویزا صرفاً بر اساس مجموع امتیازات به دست امده از مهارت‌ها، تجربه و  مشخصات متقاضی است.

موارد کلیدی ویزای ۱۸۹

برای درخواست این ویزا متقاضی باید:

  1. مشاغلی که در فهرست مشاغل متخصصSOL )Skilled Occupation List)استرالیا آمده است را انتخاب کند.
  2. کسب نمره حداقل ۶۰ امتیاز بر اساس شاخص‌هایی مانند سن، تجربه کاری و حرفه ای ، مهارت زبان انگلیسی و…..
  3. متقاضی باید کمتر از ۵۰ سال داشته باشد
  4. ارزیابی شغلی توسط کارشناس مربوطه در استرالیا
  5. نمره آیلتس معین‌شده برای اثبات مهارت انگلیسی
  6. نامه انگیزشی و علاقه‌مندی متقاضی نسبت به موقعیت شغلی
  7. گواهینامه معتبر سلامت جسمی و روحی و گواهی سوءپیشینه

از زمان دریافت دعوت‌نامه تا ۶۰ روز متقاضی وقت دارد فرم درخواست آنلاین را ارسال کند. در دعوت‎نامه معمولاً پروسه ادامه مراحل شرح داده‌شده است. دعوت‌نامه بر اساس‌  نامه انگیزشی و حوضهٔ علاقه‌مندی متقاضی ارسال‌شده است. بنابراین این نامه باید بازتابی باشد از اطلاعات ارسالی توسط متقاضی.

 خانواده متقاضی

متقاضی می‌تواند اعضای خانواده را در درخواست ویزا خود وارد کند:

  • همسر
  • فرزندان
  • وابستگان نزدیک متقاضی و همسر

مزایای ویزا ۱۸۹

امکانات این ویزا برای متقاضی و خانواده او شامل :

  1. زندگی و کار دائم در استرالیا
  2. امکان تحصیل تمام‌وقت و نامحدود در کشور استرالیا در کلیه مقاطع برای متقاضی و اعضای خانواده
  3. دریافت یارانه خدمات بهداشت و درمان
  4. دریافت مزایا / پرداخت‌های اجتماعی خاص.
  5. پس از گذراندن زمان مشخص در استرالیا، برای شهروندی استرالیا درخواست کند.

هزینه اقامت ویزای ۱۸۹

هزینه متقاضی اصلی: ۳۶۷۰ دلار

متقاضی ۱۸سال و بالاتر : ۱۸۳۵ دلار

متقاضی کمتر از ۱۸سال  : تا ۹۲۰ دلار

ویزای متخصص منتخب (ویزای ۱۹۰)

از دیگر انواع ویزاهای کاری رایج درجذب نیروی متخصص استرالیا می توان از ویزای متخصص منتخب (ویزای ۱۹۰)نام برد .این نوع ویزا بر مبنای امتیازدهی به نیروی کاری می باشد که برای ایالت یا منطقه‌ای خاص از استرالیا در نظرگرفته شده اند.

ازآنجایی که ویزای ۱۹۰ یک ویزای دائمی کار استرالیا محسوب می شود،بنابراین  دارنده آن می‌تواند به‌طور دائمی در استرالیا کار وزندگی کند. و اعضای خانواده در صورت واجد شرایط بودن قادر به همراهی شخص متقاضی هستند.

ارسال نامه انگیزشی و ابراز علاقه‌مندی داوطلب در ارتباط با شغل درخواستی از مواردی است که باید در ابتدای درخواست ارسال شود. ارسال این نامه از بیرون کشور استرالیا نیز قابل‌قبول است. اگر متقاضی توسط بخش دولتی یا ایالتی منتخب باشد، مشمول دریافت دعوت‌نامه خواهد شد.

برای درخواست ویزای ۱۹۰ متقاضی باید نامه‌ای مبنی بر علاقه‌مندی به کار موردنظر که در لیست مشاغل استرالیا (ُSOL)است تهیه و به سیستم مهاجرت آنلاین SkillSelect استرالیا ارسال کند و سپس نظر یک آژانس دولتی یا ایالتی در استرالیا را به‌عنوان کاندید منتخب جایگاه شغلی موردنظر جلب کند. حداقل امتیاز موردنیاز در این سیستم  ۶۰ است.

اگر متقاضی انتخاب شود و دعوت‌نامه دریافت کند باید در مدت ۶۰ روز از دریافت برای ارسال درخواست و مراحل پذیرش اقدام کند.

موارد کلیدی ویزای ۱۹۰ 

برای درخواست این ویزا متقاضی باید :

  1. شغل اعلام‌شده از طرف متقاضی در لیست مشاغل نیروی متخصص اعلام‌شده توسط اداره  مهاجرت باشد
  2. متقاضی بتواند درمجموع از جمع امتیازات مربوط به سن، تحصیلات، تجربه، مهارت انگلیسی، حمایتی و غیره، ۶۰ امتیاز کسب کند
  3. کمتر از ۵۰ سال داشته باشد
  4. نتیجه ارزیابی شغلی توسط کارشناسان مربوطه در مهاجرت مثبت باشد
  5. مدرک زبان IELTS را دریافت کرده باشد
  6. تجربه کاری مرتبط داشته باشد
  7. ارسال نامه ابراز علاقه‌مندی (EOI) شغلی
  8. درخواست حمایت دولتی
  9. گواهینامه‌های سلامت جسم و روحی

خانواده متقاضی

متقاضی می‌تواند اعضای خانواده  را در درخواست ویزا خود وارد کند:

  • همسر
  • فرزندان
  • وابستگان خود و همسر

 مزایای ویزای ۱۹۰

این ویزا به داوطلب و خانواده او اجازه می‌دهد

  1. زندگی و کار دائم در استرالیا
  2. ادامه تحصیل به‌طور تمام‌وقت و در تمام مقاطع برای متقاضی و همه اعضاء خانواده
  3. دریافت امکانات و یارانه بهداشت و سلامت
  4. دریافت برخی از مزایای تأمین اجتماعی / پرداخت
  5. متقاضی می‌تواند پس از گذراندن زمان مشخصی در استرالیا، برای شهروندی درخواست کند

هزینه ویزای ۱۹۰

متقاضی واجد شرایط (اصلی) ویزای ۱۹۰: مبلغ ۳۶۷۰ دلار

متقاضی۱۸ سال وبالاتر : ۱۸۳۵ دلار

متقاضی ۱۸سال  و کمتر :۹۲۰ دلار

ویزای موقت منطقه‌ای (ویزای ۴۸۹)

ویزای ۴۸۹ ویزای موقتی است که برای متقاضیانی طراحی‌شده است که مهارت‌ها، تجربه و توانایی‌های آن‌ها در منطقه یا ایالتی خاص از کشور استرالیا موردنیاز است. این ویزا به متقاضی اجازه می‌دهد تا ۴ سال زندگی و کار در مناطق منطقه‌ای استرالیا را تجربه کنند. بااین‌حال، متقاضی باید یک شغل از لیست مربوط به اشغال را انتخاب کند و همچنین نیاز به حمایت توسط آن منطقه یا ایالت خاص از کشور استرالیا را دارد.

متقاضی واجد شرایط باید :

  • دارای تجربه در یکی از مشاغل ذکرشده در لیست مشاغل حرفه‌ای استرالیاconsolidated skilled occupation list of Australia.  باشد
  • متقاضی باید بتواند درمجموع از امتیازات مربوط به سن، تحصیلات، تجربه، مهارت انگلیسی، حمایتی و غیره، ۶۰ امتیاز کسب کند
  • دریافت حمایت شغلی دولتی یا ایالتی
  • کمتر از ۵۰ سال داشته باشد
  • نتیجه ارزیابی شغلی توسط کارشناسان مربوطه در مهاجرت مثبت باشد
  • مدرک زبان IELTS را دریافت کرده باشد
  • تجربه مرتبط با شغل درخواستی
  • ارسال نامه ابراز علاقه‌مندی شغلی (ٍ EOL)
  • گواهی سلامت جسمی و روحی
  • زندگی در منطقه‌ای که به‌واسطه آن موردحمایت شغلی قرارگرفته به مدت ۲ سال

مزایای ویزای ۴۸۹

این ویزا به متقاضی و خانواده او اجازه می‌دهد

  • زندگی و کار در استرالیا به مدت چهار سال
  • ورود و خروج به استرالیا، تا زمانی که ویزای متقاضی معتبر باشد.
  • در صورت فراهم بودن شرایط ، می‌تواند برای اقامت دائم اقدام کند.

هزینه ویزا ۴۸۹

  • درخواست دهنده اصلی: ۳۶۰۰ دلار
  •  متقاضی ۱۸سال و بالاتر : ۱۸۰۰ دلار
  • متقاضی ۱۸سال و کمتر  : ۹۰۰ دلار

دیدگاه خود را ثبت کنید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد.موارد ضروری مشخص شده اند. *

ارسال درخواست:

برای مشاوره یا سفارش از فرم زیر استفاده کنید

همچنین می توانید برای ثبت سفارش عدد 1 را به شماره 09020089128 پیامک کنید