تحصیل پزشکی ،دندانپزشکی وداروسازی چین

تحصیل پزشکی در چین طی سالهای اخیر متقاضیان زیادی پیداکرده و علت این امر شهریه پایین رشته پزشکی ، تخصیص بورسیه‌های تحصیلی و استفاده از تکنولوژی پیشرفته و هوشمند است. علاوه بر دلایل ذکرشده دانشگاه‌های کشور چین کلیه رشته‌های تخصصی پزشکی که تاکنون وجود داشته را در این دانشگاه‌ها ارائه می‌دهند.

تحصیل پزشکی به زبان انگلیسی در چین برای دانشجویان بین‌المللی عموماً ۶ سال است. و باهدف آموزش علوم و دانش پزشکی به همراه مهارت‌های بالینی استاندارد ارائه می‌شود تا فارغ‌التحصیلان این رشته در کشور خود و یا هرکجای دنیا بتوانند به‌عنوان یک پزشک حاذق خدمت‌رسانی کنند. به‌طورمعمول در ۴ سال اول کلیه دروس به زبان انگلیسی تدریس می‌شود و در سال پنجم و ششم دروس به زبان انگلیسی-چینی ارائه می‌شود

دانشجویان باید زبان چینی را نیز یاد بگیرند زیرا بیماران بیمارستان‌ها به زبان انگلیسی آشنایی ندارند همچنین دانشجویان بین‌المللی باید قبل از فارغ‌التحصیلی باید آزمون HSK را که به زبان چینی است را بگذرانند.

مزایای تحصیل پزشکی در چین

  • ثبت‌نام رایگان
  • تعداد بالای دانشگاه‌های مورد تأیید وزارت بهداشت ایران و همچنین دانشگاه‌های پزشکی معتبر ثبت‌شده در سازمان جهانی بهداشت
  • شهریه‌های کم و هزینه‌های پایین زندگی
  • جذب بالای دانشجویان بین‌المللی از همه جای دنیا ا مزایای تحصیل پزشکی در کشور چین است.
  • دانشگاه‌های پزشکی چین از زمان‌های بسیار دور نیز جایگاه بسیار بالایی در دنیا داشته‌اند. بسیاری از دانشگاه‌های پزشکی این کشور در سازمان جهانی بهداشت نیز ثبت‌شده است.
  • همچنین مانند بسیاری از کشورها نیاز به ارائه مدارک زبانی مانند CET, GRE, GMAT, TOEFL, SAT نیست. اما داوطلب باید به زبان انگلیسی تسلط داشته باشد زیرا کلیه آموزش‌ها تا سال پنجم دانشگاه به زبان انگلیسی است.

معایب تحصیل پزشکی در چین

با توجه به مزایا و امتیازاتی که راجع به پزشکی چین وجود دارد، شاید از دیدگاه بعضی از متقاضیان بتوان پادگیری زبان چینی برای سال های آخر رشته های گروه پزشکی  از  معایب این رشته ذکر کرد .

هزینه ثبت‌نام و شهریه‌ها

ثبت‌نام در دانشگاه‌های این کشور عموماً رایگان است.. همچنین به شهریه دانشگاه‌ها نیز مقدار زیادی یارانه تعلق‌گرفته است درنتیجه شهریه اکثر دانشگاه‌ها در این کشور بسیار پایین و منطقی است.

به‌طورکلی سال و هزینه رشته‌های گروه پزشکی در کشور چین عبارت‌اند از:

رشته سال شهریه
پزشکی ۶ سال (دکتر عمومی) تقریباً ۴۴۰۰-۵۸۰۰ دلار در سال
دندانپزشکی ۵ سال (دندان‌پزشک) تقریباً ۴۴۰۰-۵۸۰۰ دلار در سال
داروسازی ۵ سال (کارشناسی) تقریباً ۲۸۰۰ دلار در سال

نکته: رشته داروسازی در چین درصورتی‌که کارشناسی و کارشناسی ارشد آن گذرانده شود معادل دکتری داروسازی ایران محسوب می‌شود.

مدارک موردنیاز ثبت‌نام دردانشگاه

در دانشگاه‌های چین معمولاً پذیرش از ماه مارس و تبت نام پذیرفته‌شدگان از اواسط نوامبر تا دسامبر انجام می‌شود

  • تکمیل فرم ثبت‌نام که به‌صورت آنلاین است
  • کپی مدارک فارغ‌التحصیلی و ریزنمرات آخرین مدرک تحصیلی (مدارک تحصیلی باید به زبان انگلیسی یا چینی ترجمه شوند و تأیید شده و رسمی باشند)
  • متقاضی باید گواهی بانکی مبنی بر تمکن مالی در طول تحصیل در چین را ارائه دهد. این مقدار برابر است با مبلغی حدود ۱۰ هزار دلار یا بیشتر
  • نوشتن و تنظیم نامه‌ای به نام برنامه تحصیلی (study plan) به انگلیسی یا چینی
  • دو عدد توصیه‌نامه با امضا و اطلاعات تماس استاد راهنما که باید اسکن شود و همراه سایر مدارک آپلود شود.
  • کپی از شناسنامه
  • کپی از پاسپورت
  • کپی از پاسپورت والدین متقاضی
  • ارائه مدارک اقامتی متقاضی که نشان دهد حداقل در ۶ سال اخیر در کشور فعلی اقامت دارد.
  • دانشجویان بین‌المللی بر اساس نمرات دبیرستان مخصوصاً ریاضی و دروس علوم پایه و همچنین توانایی داوطلب در مهارت‌های زبانی زیرا تمام دروس به زبان انگلیسی تدریس می‌شود.

سایر مدارک و موارد پذیرش در هریک از دانشگاه‌های پزشکی چین منحصر به خود دانشگاه است.

ویزای تحصیلی چین

ویزای دانشجویی چین که به ایکس ویزا (X visa) معروف است معمولاً برای داوطلبانی که قصد ادامه تحصیل در این کشور را دارند صادر می‌شود. دو نوع ویزای تحصیلی وجود دارد:

ویزای ایکس ۱ (X1): برای ادامه تحصیل در مدت طولانی صادر می‌شود بیش از ۱۸۰ روز

ویزای ایکس ۲ (X2): برای تحصیل در مدت‌زمان کوتاه کمتر از ۱۸۰ روز

اعتبار زمانی هردو نوع ویزا ۹۰ روز است. با این تفاوت که مدت اقامت ویزای ایکس ۱ را بدون تاریخ صادر می‌کنند و برای نوع دوم تا ۱۸ روز را درج می‌کند.

متقاضیان بین‌المللی باید نامه‌ای پذیرش را با سایر مدارک ارسال کنند

مدارک موردنیاز برای اخذ ویزای تحصیلی چین

  • پاسپورت با حداقل اعتبار ۶ ماه و یک صفحه خالی
  • تکمیل فرم مخصوص ویزای تحصیلی کشور چین (با صحت و دقت)
  • یک قطعه عکس با فرمت عکس پاسپورت
  • نامه پذیرش
  • فرم JW201 or JW202 فقط برای متقاضیان دریافت ویزای تحصیل بلندمدت

معمولاً ویزای تحصیلی کشور چین در مدت ۴ روز تا یک‌هفته‌ای صادر می‌شود. صدور ویزا در مدت زمان کمتر نیز مقدور است البته نیاز به پرداخت مبلغ بیشتری از سوی متقاضی است.

دیدگاه خود را ثبت کنید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد.موارد ضروری مشخص شده اند. *

ارسال درخواست:

برای مشاوره یا سفارش از فرم زیر استفاده کنید

همچنین می توانید برای ثبت سفارش عدد 1 را به شماره 09020089128 پیامک کنید