تماس با ما سایت شریف گو (sharifgo)

تماس با ما سایت شریف گو (sharifgo)

 

تلفن روابط عمومی: ۰۲۱-۴۴۰۲۰۱۴۵
شماره همراه: ۰۹۰۲-۰۰۸۹۱۲۸
آدرس الکترونیکی: [email protected]
کانال تلگرام: https://t.me/sharifyarinstitute
استخدام کارشناس مهاجرت: از صفحه استخدام کارشناس مسلط به انواع امور مهاجرت درخواست همکاری خود را ارسال نمایید.
همکاری:  از صفحه استخدام شریف یار درخواست همکاری خود را ارسال نمایید.
آدرس: تهران- فلکه دوم صادقیه- خیابان اشرفی اصفهانی و خیابان سازمان آب غربی-

نبش گلستان دوم- پلاک ۱- ساختمان نور قائم- طبقه ۵- واحد ۳۱

10 دیدگاه برای “تماس با ما سایت شریف گو (sharifgo)

  1. بنده خانمی ۳۷ ساله متاهل با دوفرزند ۱۲ و ۴ ساله هستم .مدرک ارزیابی شده کامپیوتر از acsاسترالیا دارم و بیش از ۹ سال سابقه کار در زمینه شغلم البته مدرک لیسانس مترجمی زبان هم ارزیابی شده از veassessاسترالیادارم با ایلتس ۶ جنرال .همسرم کارشناس ارشد عمران گرایش مدیریت ساخت با بیش از ۱۵ سال سابقه مرتبط اگر ممکنه بنده رو برای مهاجرت به کانادا(ساسکاچوان) راهنمایی بفرمایید.
    سپاسگزارم

    1. باسلام
      با توجه به رزومه شما شرایط اخذ ویزای کاری میسر می باشد ولی باید نمره زبان خود را افزایش دهید
      در این رابطه می توانید با تماس و یا مراجه به موسسه با کارشناسان مشورت نمایید

  2. با سلام ، بنده و همسرم فارغ التحصیل رشته معماری هستیم. یکس لیسانس و یکی دکتری. خواستم ببینم برای مهاجرت به کانادا ازچه طریقی پیشنهاد میدید

    1. سلام، در صورت داشتن سابقه کاری میتوانین از طریق ویزای کاری اقدام کنین و در غیر اینصورت باید از طریق گرفتن ویزای تحصیلی برای همسرتان اقدام کنین. در این روش شما اجازه دارید تا بصورت همزمان ایشان را همراهی کنید و اجازه ی کار تمام وقت را نیز خواهید داشت.

  3. سلام من ۲۱سالمه و دانشجوی کارشناسی مدیریت صنعتی هستم میخواستم بدونم برای مهاجرت به کانادا اول ارشدم رو بگیرم بعد اقدام کنم یا برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد اقدام کنم؟؟کدوم بهتر هستش؟و اینکه بازار کار مدیریت صنعتی بهتر یا طراحی داخلی ساختمان؟؟و اینکه مدرک آیلتس امتیاز مناسبی محسوب میشه؟؟و هزینه مهاجرت در چه حدودی هستش؟؟ممنون میشم جواب بدین

    1. سلام،بهتره که برای مقطع ارشد به کانادا مهاجرت کنید، چرا که تحصیل در کانادا به شما امتیازات قابل توجهی رو برای اخذ ویزای کار و اقامت دائم میده. در مورد سوال دومتون بهتره که به لیست مشاغل مورد نیاز کانادا در سایت اداره ی مهاجرت کانادا رجوع کنید تا بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید. امتیاز مدرک ایلتس حداکثر ۱۳۶ و حداقل ۶۰ میباشد. برای کسب اطلاعات بیشتر با بخش مهاجرت شریف گو در ارتباط باشین.

  4. با سلام
    من پدرم اقامت سوئد دارد و من ۲۳ سالم مدرک تحصیلیم لیسانس میخواستم ببینم از چه طریق برای اقامت سوئد میتوانم اقدام کنم.

    1. سلام، شما یا میتوانید از طریق گرفتن ویزای تحصیلی در مقطع ارشد به سوئد مهاجرت کنید و یا با داشتن job offer برای گرفتن ویزای کاری اقدام کنین.

  5. سلام من رشتم ریاضی فیزیکه اما دیپلمم ناقصه چندتا درسو پاس نکردم پیش دانشگاهیم نرفتم ایا ممکنه بدون مدرک بتونم برم دانشگاه ازاد؟؟؟؟

    1. سلام، خیر . برای ورود به دانشگاه حتما مدرک دیپلم مورد نیاز است. اگر بتوانید مدرک دیپلم خود را بگیرید میتوانید در یکی از دانشگاههای علمی کاربردی ادامه تحصیل دهید.

دیدگاه خود را ثبت کنید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد.موارد ضروری مشخص شده اند. *

ارسال درخواست:

برای مشاوره یا سفارش از فرم زیر استفاده کنید

همچنین می توانید برای ثبت سفارش عدد 1 را به شماره 09020089128 پیامک کنید