مهاجرت تحصیلی به استرالیا و نیوزلند

ویزای تحصیلی استرالیا تا حداکثر ۵ سال صادر می‌شود. اما تحت شرایط خاص ممکن است از ۵ سال نیز بیشتر باشد. دانشجو در حال تحصیل در رشته پزشکی و یا معماری باشد که معمولا اتمام این رشته ها ۶ سال بطول می‌انجامد. یک پیشرفت منطقی در دوره تحصیلی وجود دارد. برای مثال یک درس پیش نیاز درس دیگری است.

ارسال درخواست:

برای مشاوره یا سفارش از فرم زیر استفاده کنید

همچنین می توانید برای ثبت سفارش عدد 1 را به شماره 09020089128 پیامک کنید