موارد ضروری در مهاجرت کاری به کانادا

در مهاجرت کاری به کانادا از طریق سیستم ورود سریع (The Express Entry System) حداقل می‌بایست ۶۷ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز را از موارد ‎ضروری و تاثیرگذار زیر دریافت کرد.

  • سطح زبان (دانستن زبان انگلیسی یا فرانسه مورد قبول می‌باشد) (حداکثر ۲۸ امتیاز)
  • تجربه کاری (حداکثر ۱۵ امتیاز)
  • سن (حداکثر ۱۲ امتیاز)
  • داشتن پیشنهادکاردر کانادا (حداکثر ۱۰ امتیاز)
  • فاکتورهای انطباق پذیر (حداکثر ۱۰ امتیاز)

هزینه های مهاجرت کاری

ثبت‌نام در سیستم ورود سریع رایگان است. اما ارائه گواهی مبنی بر استطاعت مالی فرد متقاضی مهاجرت که به‌صورت نامه از صورت‌حساب بانکی بر اساس دلار است، الزامی و جزء موارد ‎ضروری تکمیل مراحل ثبت درخواست محسوب می‌شود.

هزینه موردنیاز برای اثبات استطاعت مالی متقاضی مهاجرت کاری شامل تمام اعضای خانواده می‌شود. به این معنی که برای ضمانت خود شخص و تک‌تک اعضاء خانواده یک مبلغی تعریف‌شده است. این مبلغ به‌عنوان یک پشتیبان مالی برای شخص متقاضی و اعضای خانواده او است. (در صورت تنها نبودن شخص متقاضی)

  • متقاضی مهاجرت
  • همسر
  • فرزندان

در جدول زیر حداقل مبلغ موردنیاز به ازا فرد و افراد خانواده آورده شده:

تعداد افراد خانواده حداقل مبلغ موردنیاز
۱ $۱۲,۴۷۵
۲ $۱۵,۵۳۱
۳ $۱۹,۰۹۳
۴ $۲۳,۱۸۱
۵ $۲۶,۲۹۲
۶ $۲۹,۶۵۲
۷ $۳۳,۰۱۴
به ازا هر فرد که به این تعداد خانواده اضافه شود $۳,۳۶۱

سطح زبان:

در کشور کانادا دو زبان انگلیسی و فرانسوی جزء زبان‌های رسمی و رایج محسوب می‌شود. تسلط به یکی از این دو زبان و آشنایی به زبان دوم براساس حرفه ای که در آن مشغول به کارخواهد شد ،از موارد ‎ضروری قبل از تکمیل و ارسال مدارک می باشد .

اگر زبان‌اصلی فرد درخواست دهنده انگلیسی باشد، در اینجا بر اساس نمره‌گذاری آیلتس جنرال محاسبه می‌شود

Ability: Speaking Ability: Listening Ability: Reading Ability: Writing Points per ability CLB Level
۴ ۶٫۰ ۶٫۰ ۶٫۰ – ۷٫۰ ۶٫۰ ۷
۵ ۶٫۵ ۶٫۵ ۷٫۵ ۶٫۵ ۸
۶ ۷٫۰ ۷٫۰ ۸٫۰ ۷٫۰ ۹
۶ ۷٫۵-۹٫۰ ۸٫۰-۹٫۰ ۸٫۵ – ۹٫۰ ۷٫۵-۹٫۰ ۱۰ و بالاتر

توجه: نمره آیلتس آکادمیک قابل‌قبول نیست.

و اگر زبان دوم فرانسه درنظرگرفته شود :

NCLC Level Ability: Speaking (expression orale) Ability: Listening (compréhension de l’orale) Ability: Reading (compréhension de l’écrit) Ability: Writing (expression écrite)
۵ and above ۲۲۶ – ۳۷۱+ ۱۸۱ – ۲۹۸+ ۱۵۱ – ۲۴۸+ ۲۲۶ – ۳۷۱+

توجه :اگر زبان اصلی انگلیسی در نظر گرفته شود ،زبان دوم که فرانسه است تنها ۵ امتیاز خواهد داشت.

بررسی نوع سیستم طبقه بندی مشاغل

از سیستم طبقه‌بندی ملی شغلی (NOC) برای توصیف ردیف های شغلی استفاده می‌شود. مشاغل بر اساس نوع گروه‌بندی می‌شوند:

  • وظیفه شغلی
  • کاری که شخص انجام می‌دهد

نوع (۰)مشاغل مدیریتی:

  • مدیریت رستوران
  • مدیریت معادن
  • کشتیرانی

نوع (A) مشاغل تخصصی که دارای مدارک دانشگاهی هستند:

  • پزشک
  • دندان‌پزشک
  • معمار

نوع (B) مشاغل فنی و معاملاتی که معمولاً مدرک دیپلم یا هنرستان دارند:

  • آشپز
  • لوله‌کشی
  • برق‌کار

نوع (C) مشاغل معمولی و متوسط که معمولاً نیازی به مدرک دانشگاهی ندارد و یا دوره‌های آموزشی دارد:

  • قصابی صنعتی
  • راننده تراکتور
  • سرویس‌ دهی غذاونوشیدنی

نوع (ِ D) نیروهای کارگری:

  • کار در مزرعه
  • خدماتی و نظافتی
  • میوه‌چینی

گام‌های بعد از دریافت دعوت‌نامه:

درصورتی‌که امتیاز شما از حداقل امتیاز اعلام‌شده بالاتر باشد، برای شما دعوت‌نامه ارسال خواهد شد.

تکمیل فرم‌های آنلاین

برای شخص متقاضی یک پروفایل ایجاد و برخی سؤال‌های تکمیلی اضافه‌شده است .پاسخ‌گویی و تأیید در این مرحله  از موارد ‎ضروری در تکمیل پروسه است . سؤالات شامل موارد زیر است:

اطلاعات شخصی:، قد و رنگ چشم، وضعیت تأهل، تعداد همراه، تعداد فرزند. مقدار وجه پشتیبانی مالی

، فعالیت‌های اجتماعی فرهنگی سیاسی و تجاری که داشته‌اید.

جزئیات مدت و محل خدمت وظیفه سربازی، مسافرت‌های خارجی که رفته‌اید (نام کشور – علت سفر – مدت‌زمان اقامت)

تکمیل اطلاعات تماس: شماره تلفن، ایمیل و آدرس پستی و آدرس محل کار در ده سال گذشته

اطلاعات تحصیلی که قبلاً تکمیل‌شده و فقط نیاز به تأیید دارد شامل: سطح تحصیلات، رشته تحصیلی، محل تحصیل و سال فارغ‌التحصیلی

اطلاعات شغلی: زمینه فعالیت و مدت‌زمان اشتغال

و درنهایت تاییداطلاعات پرسنلی، تحصیلی و کاری (همراهان)

آماده سازی مدارک

کلیه مدارک آماده‌شده باید ابتدا اسکن شده و سپس آپلود شود. مدارکی که باید اسکن و آپلود شود شامل:

  • مدارک تحصیلی ترجمه و تأییدشده
  • پاسپورت معتبر مدت‌دار
  • عکس
  • گواهی عدم سو پیشینه
  • اسکن از آزمایش پزشکی تحت عنوان IMM 1017B
  • در صورت متأهل بودن اسکن از سند ازدواج
  • اسکن از صورت‌حساب مالی که باید توسط بانک از موجودی حساب شما و به‌ دلار گرفته شود.

پرداخت هزینه‌ها

برای پرداخت هزینه می‌توانید از طریق پروفایل و به‌صورت آنلاین هزینه مربوط به پرونده را پرداخت نمایید.

ارسال پروفایل کامل

پس از پرداخت پروفایل به‌صورت کامل ارسال می‌گردد.

درصورتی‌که از طرف اداره مهاجرت درخواست تکمیلی دیگری از شما نخواهند برای شما ویزا صادرخواهدشد.

دیدگاه خود را ثبت کنید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد.موارد ضروری مشخص شده اند. *

ارسال درخواست:

برای مشاوره یا سفارش از فرم زیر استفاده کنید

همچنین می توانید برای ثبت سفارش عدد 1 را به شماره 09020089128 پیامک کنید