همه چیز درباره مهاجرت به پرتغال

انواع روش‌های مهاجرت به پرتغال

انواع روش‌های مهاجرت به پرتغال به شرح زیر است:

  1. تحصیل در پرتغال
  2. کار در پرتغال
  3. ازدواج با تبعه پرتغالی
  4. سرمایه‌گذاری و خرید ملک در پرتغال

مهاجرت از طریق تحصیل در پرتغال

سیستم آموزش پرورش پرتغال رشته‌های متنوع و متعدد در مقاطع لیسانس و فوق لیسانس و ارشد دارد. مخارج تحصیل در پرتغال برای افراد بومی آن کشور رایگان می‌باشد. اما برای افرادی که به آن کشور مهاجرت می‌کنند هزینه تحصیل و زندگی ۱۰ تا ۱۲ هزار یورو در سال می‌باشد. هزینه تحصیل در پرتغال نسبت به کشورهای اروپایی بسیار ارزان‌تر است.

مدت زمان تحصیل دانشجویان مقطع لیسانس در کشور پرتغال ۳ تا ۴ سال طول می‌کشد.

مدت زمان تحصیل دانشجویان مقطع فوق لیسانس در کشور پرتغال ۲ سال طول می‌کشد.

مدت زمان تحصیل دانشجویان مقطع دکترا در کشور پرتغال ۳ تا ۵ سال طول می‌کشد.

مدرک دانشگاهی کشور پرتقال اعتبار بین‌المللی دارد.

مهاجرت از طریق کار در پرتغال

شهروندان اتحادیه اروپا  EFTA نیازی به اجازه کار رسمی در پرتغال ندارند، اما آن‌ها مجبورند برای پیدا کردن شغلی در صورتی که برای صندوق حمایت از خود کافی ندارند، علاوه بر گواهینامه اقامت ثبت اقامت اجباری را دریافت کنند.

غیر اتحادیه اروپا که برای کمتر از سه ماه برای اهداف کاری وارد می شوند، نیاز به کوتاه مدت ویزای  شنگن برای اهداف تجاری دارند. اگر استخدام طولانی تر از سه ماه طول بکشد، سپس یک ویزای اقامت  )   D نوعمدت طولانی ویزای پرتغالی شینگن) برای اهداف استخدامی مورد نیاز است، بعد از آن شما باید برای درخواست اقامت پرتقال پس از ورود به مقاصد کار درخواست کنید.

 مهاجرت به پرتغال از طریق ازدواج با تبعه پرتغالی

با توجه به قانون جدید، کسانی که بیش از ۵ سال ازدواج کرده‌اند با یک شهروند پرتغالی دیگر نیازی به اثبات ارتباط با جامعه پرتغالی ندارند. لازم است که متقاضی باید از یک کشور پرتغالی زبان مانند برزیل، آنگولا و غیره باشد. یا دانش خود را به زبان ثابت کنید.

قانون جدید باید تعداد درخواست‌های موفق برای تابعیت را از طریق ازدواج افزایش دهد، زیرا ارتباط با جامعه پرتغال یکی از دلایل اصلی فرارسیدن دولت پرتغال بود.

مهاجرت به پرتغال از طریق سرمایه‌گذاری و خرید ملک

سرمایه‌گذاران هم‌اکنون می‌توانند از موارد زیر انتخاب کنند:

متقاضیان می‌توانند ملک با ارزش ۵۰۰۰۰۰ € یا بیشتر به دست آورند یا

متقاضیان می‌توانند ملک با ارزش ۳۵۰،۰۰۰ یورو یا بیشتر برای اموال بیش از ۳۰ ساله یا در مناطق بازسازی شهری تعیین شده برای تعمیر مجدد به دست آورند یا

خرید ملک که هر یک از الزامات فوق را با ۲۰٪ کاهش در حداقل مقدار سرمایه‌گذاری، در صورت خرید در یک منطقه جمعیتی کم (€ ۴۰۰،۰۰۰٫۰۰ یا € ۲۸۰،۰۰۰٫۰۰)

اطلاعات جغرافیایی پرتغال

این کشور توسط سه رودخانه بزرگ که در اسپانیا رو به افزایش است، عبور می‌کند و به اقیانوس اطلس می‌رود و کشور را به سه منطقه جغرافیایی تقسیم می‌کند.

اکثر مردم در امتداد ساحل زندگی می‌کنند و یک‌سوم جمعیت در مناطق شهری بزرگ لیسبون و پورتو زندگی می‌کنند.

بزرگ‌ترین شهرها

لیسبون (۵۱۷،۸۰۲)

پورتو (۲۴۹،۶۳۳)

آمادورا (۱۷۸،۸۵۸)

براگا (۱۲۱،۳۹۴)

ستوبال (۱۱۷،۱۱۰)

کیمبرا (۱۰۶،۵۸۲)

کوئولوز (۱۰۳،۳۹۹)

فونچال (۱۰۰۴۸۷)

کاسم (۹۳،۹۸۲)

ویلا نوا دایا (۷۰،۸۱۱)

پرتغال بخشی از شبه‌جزیره ایبرین است که تنها به اسپانیا و اقیانوس اطلس متصل است.

جمعیت این کشور تقریباً ۱۰,۵۰۰,۰۰۰ نفر می‌باشد.

تنها همسایه آن کشور اسپانیا می‌باشد.

آب و هوای پرتغال

کشور پرتغال دارای آب و هوای عمدتاً معتدل و مدیترانه‌ای است.

بهترین فصل سفر به پرتغال، فصل گردشگری بین بهار و پاییز است.

آدرس سفارت پرتغال در تهران

تهران، دروس، بلوار شهرزاد، خیابان هدایت، کوچه روزبه، پلاک ۱۶

تلفن :  ۲۲۷۶۴۰۶۰-۰۲۱   *  ۲۲۷۶۴۰۶۱-۰۲۱   *  ۲۲۵۸۲۷۶۰-۰۲۱

دیدگاه خود را ثبت کنید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد.موارد ضروری مشخص شده اند. *

ارسال درخواست:

برای مشاوره یا سفارش از فرم زیر استفاده کنید

همچنین می توانید برای ثبت سفارش عدد 1 را به شماره 09020089128 پیامک کنید