ویزای شینگن چیست؟

ویزای شینگن سندی است که توسط مقامات ذی‌صلاح برای افراد علاقه‌مند به مسافرت و بازدید از منطقه شینگن صادر می‌شود.

درصورت اخذ ویزای شینگن، به راحتی می‌توانید در بین ۲۶ کشور منطقه شینگن تردد کنید بدون نیاز به ویزای هرکدام از این کشورها.

منطقه شینگن از ۲۶ کشور تشکیل‌شده است که توافق کرده‌اند تا اجازه دهند شهروندانشان به‌طور آزادانه در بین کشورهای این منطقه تردد داشته باشند چنان‌که گویی تمام این ۲۶ کشور به‌مثابه یک کشور است. از این ۲۶ کشور موجود در توافق‌نامه شینگن، ۲۲ کشور جزء اتحادیه اروپا بوده و ۴ کشور دیگر جزء انجمن تجارت آزاد اروپا ((European Free Trade Association (EFTA) هستند.
منطقه شینگن اکثریت کشورهای اروپایی را پوشش می‌دهد، به‌جز بریتانیا و کشورهایی مانند رومانی، بلغارستان، کرواسی، قبرس و ایرلند که به‌زودی بخشی از این توافقنامه می‌شود. بااین‌حال، کشورهایی وجود دارد که بخشی از اتحادیه اروپا نیستند مانند نروژ، ایسلند، سوئیس و لیختن‌اشتاین، اما در حال حاضر متعلق به منطقه شینگن هستند و سیاست تردد آزاد را دنبال می‌کنند.

انواع ویزای شینگن

بر اساس هدف یا ماهیت سفر به منطقه شینگن، چندین نوع ویزای شینگن توسط کنسولگری یا سفارت صادر می‌شود.

  1. ویزای یکسان شینگن (Uniform Schengen Visas (USV

    ویزای یکسان شینگن به افراد اجازه می‌دهد تا به کشورهای عضو شینگن عبور و مرور داشته باشند یا در یکی از این کشورها ساکن شوند البته برای دوره محدود ۹۰ روز برای هر ۶ ماه از تاریخ ورود به یکی از این کشورها. یعنی در هر ۶ ماه از تاریخ ورود به منطقه شینگن تنها ۹۰ روز می‌توانید در این منطقه اقامت داشته باشید. بر اساس هدف از ورود به منطقه شینگن، این ویزا دو حالت A و C دارد.

  2. ویزای معتبر منطقه‌ای محدود (Limited territorial validity visas (LTV

    این نوع ویزا به شما اجازه می‌دهد تنها به کشوری از شینگن که این ویزا را صادر کرده سفر کنید یا در موارد دیگر به کشورهایی از شنگین می توانید سفر کنید که در درخواست ویزایتان نام آن‌ها را ذکر کرده‌اید. به‌غیراز کشورهای شینگن ذکر شده، این ویزای خاص برای کشور دیگر شینگن نامعتبر است.

  3. ویزای ملی National Visas

    ویزای نشنال نوع D برای افراد خاصی صادر می‌شود که قصد تحصیل، کار یا اقامت دائمی را در یکی از کشورهای شینگن دارند. ویزای ملی می‌تواند یک ورودی مجزا باشد که به افرادی که برای مدت مشخصی نیاز دارند در یکی از کشورهای شینگن اقامت داشته باشند اعطا شود و یا تنها با این هدف که آن‌ها باید به کشورشان بازگردند صادر شود.

 

منبع: https://www.schengenvisainfo.com

14 دیدگاه برای “ویزای شینگن چیست؟

  1. سلام و درود بر شما
    بنده میخواستم که برای کار در کشورهای اروپایی با ارزانترین قیمت و ساده ترین راه و قانونی مهاجرت کنم.
    در بنده مدرک داربست بندی دارم .
    لطفا هزینه و مدارک و شرایطش رو برام توضیح بدین.
    ممنون🙏

  2. سلام من معاون فرمانده در یکی از ایستگاه های سازمان آتش نشانی تهران هستم و تقریبا ۱۳سال سابقه کار دارم.۳۳سال سن و مدرک لیسانس مدیریت امداد و نجات شهری دارم…مدارک زیادی در زمینه کارم کسب کرده ام.و دارای مدرک با کد رهگیری و مدال افتخار و سکه دورو از سازمان آتش نشانی امریکا هستم..باتوجه به فعالیت کاریم اسمم در گوگل سرچ بشه مطالب زیادی راجب فعالیتم میاد بالا.در ضمن دارای مدارک شرکت در دو دوره همایش ملی آتش نشان ها جهانی هستم..در حال حاضر قصد مهاجرت و اقامت به همراه همسر و فرزند خود را دارم که بتوانم هم کار کنم هم تحصیل…ممنون میشوم راهنمایی کنید.باتشکر

    1. سلام، با توجه به رزومتون امکان اقدام برای ویزای کاری و تحصیلی برای شما وجود دارد، لطفا برای اگاهی از شرایط و روش اقدام با مشاورین ما تماس برقرار کنید.

  3. با سلام
    از انجایی که در حاله حاظر امکان زندگی در این کشور را ندارم و همچنان من در چند زمینه(تسلط کامل فنی و راه اندازی دستگاهای صنعتی ؛جوشکاری؛کار در یکسری زمینه هایه عمرانی)تخصص کافی دارم ولی متاسفانه بیکاری بیداد میزند بدلیل پیشرفت و ایجاد اسایش برایه خانوادم خاهان مهاجرتم حالا به هر طریق به هر کشور

    1. سلام، شرایط گرفتن ویزای کار در کشورها متفاوت است. لطفا برای بررسی شرایطتان با مشاورین ما در تماس برقرار کنید.

  4. با سلام . در صورت امکان شرایط کار در اروپا رو لطف کنید توضیح بدید .
    بنده فوق دیپلم مکانیک دارم
    مدرک جوشکاری co2 از مرسدس آلمان دارم
    آتش نشان هستم و تمام دوره های مقدماتی و حرفه ای آتش نشانی رو گذروندم .

    1. سلام، برای کار در اروپا شما نیاز به یک جاب افر از کشور مقصد دارید و یا در غیر اینصورت، برای گرفتن ویزای کاری می بایست مدارک کاری و تحصیلی شما مورد بررسی قرار گیرد. همچنین داشتن دانش به زبان کشور مقصد الزامی است.

  5. با سلام من جوشکار متخصص برق و co2 هستم میخوام واسه کار و اقامت دائم خانوادگی برای استرالیا اقدام کنم زبانم در حد محاوره هست و سی وهفت ساله و متاهل دارای دوفرزند هستم لطفا راهنمایی بفرمایید
    با سپاس فراوان

  6. من مدرک کارشناسی مهندسی پزشکی در شاخه بیومکانیک رو دارم . ایا میتونم برای کار در المان اقدام کنم . زبان انگلیسیم تا fce خوندم . و زبان المانی بلد نیستم . ممنون میشم راهننایی بفرمایید

    1. سلام، برای گرفتن ویزای کاری المان داشتن دانش زبان المانی و سابقه ی کار مرتبط با تحصیل به مدت ۵ سال الزامی است ، همچنین مدارک شما باید مورد تایید کشور المان باشد.

  7. با سلام
    بنده۲۴ساله هستم و میخوام برای کار از ایران خارج بشم .کار خودرو فول هستم و تاسیسات ساختمان هم حدودا ۸۰%بلد هستم وضع مالی خوبی هم ندارم ممنونم اگه بتونید کمکمکنید که از ایران برم

    1. سلام، گرفتن ویزای کاری مستلزم داشتن شرایطی از جمله دانش زبان و تحصیلات دانشگاهی می باشد. لطفا برای بررسی شرایطتان با مشاورین ما در واحد مهاجرت تماس حاصل فرمایید.

دیدگاه خود را ثبت کنید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد.موارد ضروری مشخص شده اند. *

ارسال درخواست:

برای مشاوره یا سفارش از فرم زیر استفاده کنید

همچنین می توانید برای ثبت سفارش عدد 1 را به شماره 09020089128 پیامک کنید